Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Aziz hocaya anlamlı unvan



Dünyanın en büyükleri arasında yer alan sağlık kompleksi Ankara Bilkent Şehit Hastanesi’nin kuruluşundan bugüne yoğun bir mesai ile süreci başarıyla yürüten Koordinatör Başhekim Aziz Ahmet Surel, doçent unvanı aldı. Çalışma arkadaşları bu özel günde Surel’i yalnız bırakmadı. 17 Ocak 2017’de hizmete giren Türkiye’nin ilk şehir hastanesi Yozgat Şehir Hastanesi’nin de kurucu başhekimi olan Surel, günlük 50 binin üzerinden insan sirkülasyonunun olduğu Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde ekibi ile birlikte sağlık alanında ilklere imza atıyor.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nin koordinatör başhekimi Doç.Dr. Aziz Ahmet Surel, sağlık sektöründe önemli bir isim olarak dikkat çekiyor. 1976 yılında Adana’nın Kozan ilçesinde doğan Surel, öğrenimini Çorum’da tamamladıktan sonra 2004 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İhtisasını, 2004-2010 yılları arasında Ankara Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yapan Surel, daha sonra çeşitli hastanelerde genel cerrahi uzmanı ve başhekim olarak görev yaptı.

2017-2019 yılları arasında Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesi’nin kurucu başhekimliğini üstlenen Surel, bu dönemde hastanenin Avrupa’da Seviye 7 Tam Dijital Hastane unvanını kazanmasına öncülük etti. 2019 yılında Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nin kurucu koordinatör başhekimi olarak atanan Surel, burada da dikkat çekici başarılara imza attı. 2022’de T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından “Yılın Başhekimi” ödülüne layık görüldü ve 2023 itibariyle hastanesi, SAS Kalite Akreditasyon belgesi almaya hak kazanan ilk ve tek şehir hastanesi oldu.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, dünyanın en büyük sağlık kompleksleri arasında yer alıyor ve günlük 50 bin üzerinde insanın sirkülasyonuna ev sahipliği yapıyor. Dr. Aziz Ahmet Surel ve ekibi, sağlık alanında birçok ilke imza atarak, Türkiye’nin sağlık hizmetlerindeki gelişimine büyük katkılar sunuyor. Doçentlik unvanını alması, Surel’in mesleki kariyerindeki önemli bir başarıyı ve uzmanlığını simgeliyor. Çalışma arkadaşları, bu özel günde kendisini yalnız bırakmayarak, başarılarını kutladı.



Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Yozgat Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Yozgat Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.



Source link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*